Onze oplossingen voor resellers van visuele communicatie

Dank u wel voor uw interesse in onze white label shop oplossingen voor resellers van visuele communicatie. Op deze pagina ziet u de verschillende opties inclusief beknopte uitleg. Uiteraard staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Image link
Dé oplossing voor resellers van visuele communicatie

Bekijk hieronder de verschillende oplossingen die wij bieden

Plugin

Heeft u al een WooCommerce webshop of wilt u deze in eigen beheer ontwikkelen? Dan kunt u onze Printwebwinkel Connect plugin voor WooCommerce bestellen. Wij voorzien deze met de meest gebruikte instellingen die u vervolgens alleen hoeft te controleren en eventueel aan te passen aan uw wensen.

Indien u alleen de Printwebwinkel Connect plugin voor WooCommerce afneemt dient u deze zelf te hosten bij bijvoorbeeld een hostingprovider. Indien u ook gebruik wilt maken van onze hosting kies dan voor “plugin + hosting”.

Meer informatie
Plugin + hosting

Indien u de Printwebwinkel Connect plugin voor WooCommerce afneemt in combinatie met onze hosting installeren wij WordPress, WooCommerce en de Printwebwinkel Connect plugin voor u zodat u snel aan de slag kunt.

Wij installeren de  Printwebwinkel Connect plugin voor WooCommerce met de meest gebruikte instellingen die u vervolgens alleen hoeft te controleren en eventueel aan te passen naar uw wensen. U kunt vervolgens uw WooCommerce webshop ontwikkelen en inrichten zoals u dat wil.

Meer informatie
Webshop + plugin + hosting

Bij het ontwikkelen van een webshop komt heel wat kijken. Heeft u dus geen tijd, geen zin of onvoldoende kennis om een webshop te ontwikkelen dan kunt u deze door ons laten bouwen.

In overleg met u stellen wij vast aan welke eisen de webshop dient te voldoen, we hebben het dan niet alleen over kleuren en lettertypen maar ook functionaliteiten en eventuele koppelingen.

Uw webshop word volledig in uw huisstijl uitgevoerd en word zeker geen “13 in een dozijn”, het is namelijk van groot belang dat u zich kunt onderscheiden.

Meer informatie
Overige services

Uw webshop is klaar en staat online, dit is echter geen moment om achterover te leunen en te wachten tot de orders binnenstromen. U moet namelijk uw doelgroep(en) zien te bereiken en vast te houden en hier gaat tijd in zitten.

Daarnaast dient uw webshop te worden onderhouden; niet alleen updates van het CMS en plugins maar ook dient de content geregeld te worden aangepast of vernieuwd.

Door gebruik te maken van onze services voor onder andere onderhoud, content aanpassingen en online marketing, kunt u zich volledig richten op uw core business.

Meer informatie