Wij ontwikkelen webshops die onderscheidend zijn

Wij ontwikkelen geen “13 in een dozijn” webshops omdat het belangrijk is dat u zich als reseller kunt onderscheiden van uw concurrenten.

Image link
webdesign

Wij bieden een compleet pakket voor uw webshop

WEBSITE EN WEBSHOP ONTWIKKELING
WEBSITE EN WEBSHOP ONTWIKKELING

U bent op zoek naar een effectieve website? Ons team van designers en developers is dagelijks voor klanten aan het werk om websites met of zonder webshop te ontwikkelen die de aandacht trekken van bezoekers.

HOSTING
HOSTING

U wilt dat uw website en/of webshop optimaal functioneert, een trage website of webshop word door bezoekers immers snel verlaten. Wij bieden onze klanten een prima hosting aan die uitermate geschikt is voor optimale prestaties.

ONDERHOUD
ONDERHOUD

U heeft goed werkende website en of webshop en u wilt uiteraard dat deze ook goed blijft functioneren. Wij kunnen deze voor u onderhouden en zorgen dat alles voldoet aan de eisen.

INVENTARISATIE
INVENTARISATIE
Wij inventariseren uw wensen met betrekking tot uitstraling en functionaliteiten en bepalen op basis daarvan het te gebruiken thema.
ONTWERP
ONTWERP
Aan de hand van de inventarisatie maken wij een ontwerp aan voor uw webshop, zodra deze gereed is vragen wij u om ons ontwerp te beoordelen.
ONTWIKKELING
ONTWIKKELING
Nadat het ontwerp is goedgekeurd en de functionaliteieten geïntegreerd en getest bepalen wij samen met u wanneer de webshop live kan gaan.
VERNIEUWEN
VERNIEUWEN
Een website is nooit klaar en het is dan ook belangrijk om deze periodiek aan te passen zowel qua inhoud als qua functionaliteiten.