Wij bieden passende Software oplossingen voor iedere situatie

Wij bieden softwareoplossingen aan die uw dagelijks werk vereenvoudigen en de effectiviteit van uw organisatie vergroten.

Image link
softwareoplossingen

Een aantal Software Oplossingen die wij u kunnen aanbieden

BEDRIJFSSOFTWARE
BEDRIJFSSOFTWARE

Zoekt u een oplossing voor het automatiseren van uw administratieve processen? Naast onze webshop oplossingen kunnen wij ook applicaties voor u ontwikkelen, die uiteraard kunnen worden gekoppeld met uw webshop.

APP ONTWIKKELING
APP ONTWIKKELING

Het bezoeken van een webshop via een smartphone of tablet, overstijgt inmiddels het desktop gebruik. Bied uw bezoekers daarom een prettige gebruikservaring door een app aan te bieden die aan hun wensen voldoet.

MAATWERK
MAATWERK

Een functionaliteit in laten bouwen die niet standaard gerealiseerd kan worden binnen uw webshop of applicatie? Wij kunnen met u meedenken en u adviseren wat de beste oplossing.

INVENTARISATIE
INVENTARISATIE
Wij stellen samen met u de huidige problematiek vast, het doel van de software of app en inventariseren uw ideeën. Op basis hiervan stellen wij een plan van aanpak op.
ONTWERP
ONTWERP
Wij ontwerpen uw applicatie in de vorm van o.a. wireframes op basis van de eerder vastgelegde ideeën, tijdens het proces houden wij periodiek contact.
ONTWIKKELING
ONTWIKKELING
Onze developers ontwikkelen uw applicatie of de app vanuit het oogpunt dat deze flexibel, stabiel en gebruiksvriendelijk dient te zijn.
UPDATES
UPDATES
Een applicatie of app is onderhevig aan de tijd. Nieuwe technieken en inzichten vereisen dat deze van tijd tot tijd worden aangepast, uitgebreid of gerestyled.