Een uitdagende baan
binnen een innovatief bedrijf?

Bij Printwebwinkel ontwikkelen wij oplossingen voor resellers van visuele communicatie. Onze klantenkring bestaat uit zowel eenmanszaken als grote organisaties. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende functie? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures. Staat er momenteel geen passende vacature tussen, stuur dan een open sollicitatie met motivatie Wij nemen dan contact met je op zodra wij een passende functie hebben.

Openstaande vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Indien je interesse hebt om bij ons te komen werken en een melding wilt ontvangen als wij een passende functie voor je hebben, vul dan hiernaast het formulier in en voeg jouw CV (incl. motivatie) toe.
Als je een open sollicitatie stuurt dan bewaren wij deze, inclusief jouw cv, 1 jaar binnen onze systemen, hierna wordt deze automatisch verwijderd.

afbeelding vacatures

Vul hier je gegevens in

Werken bij Printwebwinkel betekend werken in een gedreven en enthousiast team. Bij ons vind je een prettige, open maar ook zeer uitdagende werkomgeving waar je alles uit je zelf kunt halen.