Printwebwinkel Connect plugin + hosting

De Printwebwinkel Connect plugin voor WooCommerce + hosting

Met de Printwebwinkel Connect plugin maakt u eenvoudig een koppeling tussen uw WooCommerce webshop en de door u gekozen leverancier(s). Samen met onze hosting is dit een zeer sterke combinatie!

BESTEL DIRECT

PRINTWEBWINKEL CONNECT PLUGIN VOOR WOOCOMMERCE

Als u een WordPress/WooCommerce webshop in eigen beheer wilt ontwikkelen, maar behoefte heeft aan een goede hosting voor uw webshop, dan is de Printwebwinkel Connect plugin in combinatie met hosting een goede keuze voor u. Met de Printwebwinkel Connect plugin maakt u een koppeling tussen uw webshop en de API van de gekozen leverancier(s). De Printwebwinkel Connect plugin is zo ontwikkeld dat alleen het hoognodige wordt geïnstalleerd binnen uw webshop; dit is uiteraard zeer  belangrijk voor de snelheid van uw webshop. En snelheid is van groot belang want een trage webshop zorgt ervoor dat bezoekers al voortijdig afhaken. Zodra de Printwebwinkel Connect plugin is geïnstalleerd heeft u de beschikking over alle beschikbare producten van de leverancier(s) u hoeft dus geen productlijsten te uploaden of vooraf samenstellingen te maken. De Printwebwinkel Connect plugin maakt een live verbinding met de gekozen leverancier(s) en hierdoor worden ook de prijzen live berekend; nooit meer verouderde prijzen binnen uw webshop!

PRINTWEBWINKEL HOSTING

Kiest u ervoor om de hosting van uw webshop af te nemen bij Printwebwinkel dan kiest u voor een oplossing waarbij snelheid, veiligheid en stabiliteit voorop staan. Als service zetten wij een WordPress omgeving voor u op en installeren wij WooCommerce en de Printwebwinkel Connect plugin voor u. Het is vervolgens aan u om een webshop te ontwikkelen en te onderhouden, wij monitoren uw webshop en de Printwebwinkel Connect plugin. U krijgt van ons een royale webruimte van 50 GB en u heeft 1 TB dataverkeer per maand. Uiteraard ontvangt u ook een SSL certificaat en wij monitoren uw website 24/7.

BESTEL DIRECT

PRODUCTEN

Snelle weergave van de door de leverancier(s) aangeboden producten binnen uw WooCommerce webshop.

FUNCTIES

De plugin bevat vele functies waarmee u de producten, categorieën, orders, marges en verkopen kunt beheren.

LEVERANCIERS

Het aanbod leveranciers zal steeds worden uitgebreid met leveranciers die van toegevoegde waarde zijn.

UPDATES

De plugin wordt continue doorontwikkeld en hierdoor zullen steeds nieuwe functies beschikbaar komen.