Wij bieden white label shop oplossingen voor resellers van visuele communicatie

Vanuit Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, bieden wij resellers van visuele communicatie, slimme oplossingen die de (online) verkoop bevorderen. Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor.

Met ons ervaren en gedreven team ontwikkelen wij oplossingen voor resellers van visuele communicatie. Vanwege de grote vraag vanuit zowel resellers als leveranciers hebben wij de Printwebwinkel Connect plugin voor WooCommerce ontwikkeld die een koppeling maakt tussen de API van de leverancier en de WooCommerce webshop van de reseller.

Na een lange en intensieve periode van ontwikkelen en testen is begin 2021 de eerste versie van de plugin opgeleverd die door een team van resellers (bèta testers) uitgebreid is getest. Inmiddels zijn wij al diverse versies verder en is de plugin flink uitgebreid met tal van functies.

Ons doel is om de plugin blijvend door te ontwikkelen met zowel nieuwe functionaliteiten als leveranciers koppelingen, wij laten ons hierbij leiden door u als reseller; u weet immers als geen ander wat voor u belangrijk is om succesvol te kunnen zijn.

Omdat wij veel kennis in huis hebben op het gebied van development kunnen wij ook maatwerkoplossingen voor u ontwikkelen zodat uw webshop volledig aan uw wensen voldoet.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief
INSCHRIJVEN