Wij kunnen u helpen om uw webshop onder de aandacht te brengen

Uw producten onder de aandacht brengen? Meer kwalitatieve bezoekers of een andere doelgroep bereiken? Meer inkomsten genereren met uw webshop? Met de juiste aanpak kunt u dit bereiken.

Image link
online marketing

Wij helpen u om uw online marketing doelen te behalen

WIJ DOEN DE ONLINE MARKETING
WIJ DOEN DE ONLINE MARKETING

Vanaf het bepalen van de strategie tot aan de uitrol van het online marketing plan kunnen wij voor u verzorgen. Of het nu gaat om SEO, SEA, Social Media marketing of E-mail marketing; wij doen het graag en goed.

U DOET DE ONLINE MARKETING
U DOET DE ONLINE MARKETING

U heeft zelf alle kennis in huis om een goede strategie op te zetten en deze uit te rollen. Heeft u toch behoefte aan een sparringspartner of wilt u advies dan zijn wij u graag van dienst om met u mee te denken.

EEN ANDER DOET DE ONLINE MARKETING
EEN ANDER DOET DE ONLINE MARKETING

Maakt u gebruik van een extern bureau voor uw Online Marketing? Wij werken voor meerdere resellers samen met een bureau om te zorgen voor een goed traject zonder dat u er omkijken naar heeft.

STRATEGIE
STRATEGIE
Online Marketing moet niet licht worden opgevat, een goede strategie met heldere doelstellingen is een absolute voorwaarde om een succesvol traject te starten.
KANALEN
KANALEN
Om geen tijd en geld weg te gooien is het belangrijk om vast te stellen welke doelgroep(en) u wilt bereiken. Op basis hiervan kunnen de kanalen worden gekozen.
METEN EN ANALYSEREN
METEN EN ANALYSEREN
Meten is weten en bij online marketing is niets minder waar. Door de verzamelde data te analyseren leert u de bezoekers van uw webshop beter kennen.
BIJSTUREN
BIJSTUREN
Wordt het gewenste effect niet behaald of de juiste doelgroep niet (meer) zoals beoogd bereikt dan is het noodzakelijk tijdig bij te sturen.