De functionaliteiten van onze Printwebwinkel Connect plugin

Onze plugin is ontwikkeld samen met en voor resellers van visuele communicatie. Op deze pagina tonen wij u een aantal huidige en toekomstige functionaliteiten.

DEMO WEBSHOP
Image link
functies die u werk uit handen nemen

Onze plugin biedt veel functionaliteiten die voor u van belang zijn

Dashboard

Functies overzichtelijk weergegeven

Op het dashboard ziet u een overzicht van een aantal belangrijke functies. Zo kunt u hier vandaan direct naar een aantal onderdelen toe. Ook treft u hier een duidelijk overzicht van nieuwe producten maar ook van door de leveranciers verwijderde producten.

Leveranciers

Leveranciers met toegevoegde waarde

Via de link leveranciers ziet u met welke leverancier(s) u een koppeling heeft. U kunt hier de instellingen per leverancier instellen. Zo stelt u eenvoudig de globale marge voor nieuwe producten in en de manier waarop u een order wilt afhandelen.

Orders

Controle over het orderproces

Via deze link kunt u alle aanwezige orders bekijken en verwerken volgens de instellingen die u voor de betreffende leverancier(s) heeft ingevoerd. Ook kunt u hier eventueel bestanden goedkeuren en de order doorsturen naar de leverancier (afhankelijk welke instellingen u heeft gekozen).

Producten

Groeiend assortiment producten

Hier treft u een overzicht van alle binnen uw webshop aanwezige producten per leverancier en onder andere de door u ingestelde marge per product. Nieuwe producten worden door Printwebwinkel snel beschikbaar gesteld en kunt u, desgewenst , toevoegen aan uw webshop.

Categorieën

Eenvoudig producten categoriseren

U kunt binnen uw webshop gebruik maken van onze categorieën, zelf categorieën aanmaken of bijvoorbeeld die van de leverancier hanteren. Op deze manier kunt u de webshop nog persoonlijker en onderscheidend maken en uw bezoekers zeer gericht de inhoud van uw webshop tonen.

Ondersteuningscentrum

Voor al uw vragen en opmerkingen

Binnen het ondersteuningscentrum kunt u support tickets aanmaken en ideeën voor bijvoorbeeld extra functionaliteiten aandragen. Ook vind u hier onder andere handleidingen voor gebruik van de webapp en plaatsen wij meldingen over wijzigingen aan de plugin of webapp.

Tickets

Storingen snel gemeld en snel opgelost

Indien u een probleem ondervind met een bepaald product of met de Printwebwinkel Connect plugin dan kunt u eenvoudig een ticket aanmaken. De tickets zijn zichtbaar voor alle supportmedewerkers en dit zorgt ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk kan worden opgelost.

Ideeënbus

U weet als geen ander wat u nodig heeft

Een idee voor een nieuwe functionaliteit of potentiële leverancier? Door uw idee aan te dragen via de ideeënbus zijn wij nog beter in staat om gewenste functionaliteiten (sneller) te implementeren. Voor de ideeën geld dat ze op basis van stemgedrag in prioriteit kunnen stijgen.

nog veel meer functionaliteiten

En er zijn nog veel meer functionaliteiten aanwezig binnen de webapp:

margebeheer
eigen producten
producten per leverancier
upload platform
onbeperkte afzender adressen
en nog veel meer