Complete webshop + Printwebwinkel Connect plugin + hosting

Een WooCommerce webshop inclusief de Printwebwinkel Connect plugin en gehost op onze servers

Bij deze oplossing ontwikkelen wij voor u een WooCommerce webshop in uw huisstijl. Wij installeren voor u de Printwebwinkel Connect plugin en de webshop word gehost op onze servers.

BESTEL DIRECT

WOOCOMMERCE WEBSHOP

Heeft u geen tijd, zin of kennis om zelf een WooCommerce webshop te ontwikkelen? Besteed dit dan uit aan Printwebwinkel! Onze developers en designers zijn zeer ervaren in het ontwikkelen van websites en webshops en zorgen ervoor dat deze in uw huisstijl word uitgevoerd. U hoeft daarbij niet bang te zijn dat u een “13 in een dozijn” webshop krijgt. Indien gewenst kan uw webshop worden voorzien van koppelingen naar bijvoorbeeld uw boekhoudprogramma of CRM systeem. Is de webshop opgeleverd, dan kunt u deze zelf eenvoudig onderhouden en teksten, afbeeldingen toevoegen of wijzigen (maar u kunt dit natuurlijk ook aan ons uitbesteden). Ook is een WooCommerce webshop uitstekend geschikt voor o.a. SEO waardoor uw webshop goed vindbaar kan worden gemaakt binnen zoekmachines.

PRINTWEBWINKEL CONNECT PLUGIN VOOR WOOCOMMERCE

De Printwebwinkel Connect plugin is ontwikkeld voor resellers van visuele communicatie en maakt een koppeling tussen uw webshop en de API van de gekozen leverancier(s). De Printwebwinkel Connect plugin is zo ontwikkeld dat alleen het hoognodige wordt geïnstalleerd binnen uw webshop; dit is uiteraard zeer belangrijk voor de snelheid van uw webshop. En snelheid is van groot belang want een trage webshop zorgt ervoor dat bezoekers al voortijdig afhaken. Zodra de Printwebwinkel Connect plugin is geïnstalleerd heeft u de beschikking over alle beschikbare producten van de leverancier(s) u hoeft dus geen productlijsten te uploaden of vooraf samenstellingen te maken. De Printwebwinkel Connect plugin maakt een live verbinding met de gekozen leverancier(s) en hierdoor worden ook de prijzen live berekend; nooit meer verouderde prijzen binnen uw webshop!

PRINTWEBWINKEL HOSTING

Met de hosting van Printwebwinkel heeft u een oplossing waarbij snelheid, veiligheid en stabiliteit voorop staan. U krijgt van ons een royale webruimte van 50 GB en u heeft 1 TB dataverkeer per maand. Uiteraard ontvangt u ook een SSL certificaat en wij monitoren uw website 24/7.

BESTEL DIRECT

PRODUCTEN

Snelle weergave van de door de leverancier(s) aangeboden producten binnen uw WooCommerce webshop.

FUNCTIES

De plugin bevat vele functies waarmee u de producten, categorieën, orders, marges en verkopen kunt beheren.

LEVERANCIERS

Het aanbod leveranciers zal steeds worden uitgebreid met leveranciers die van toegevoegde waarde zijn.

UPDATES

De plugin wordt continue doorontwikkeld en hierdoor zullen steeds nieuwe functies beschikbaar komen.