Gebruik API koppelingen om efficiënter te werken

Een API maakt het mogelijk om applicaties een ‘ingang’ tot een andere applicatie te geven. Met deze ingang kunnen verschillende applicaties met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen.

Image link
api koppelingen

Wij hebben ruime ervaring met het koppelen van applicaties

BOEKHOUDING
BOEKHOUDING

Wij hebben al een flink aantal koppelingen met boekhoudpakketten voor onze klanten gerealiseerd. Neem contact met ons op indien u een vraag heeft over uw boekhoudpakket.

BETAALPROVIDERS
BETAALPROVIDERS

Er zijn voor uw online shop legio mogelijkheden om betalingen goed te laten verlopen. Wij kunnen verschillende koppelingen aanbieden naar betalingsproviders die uw voorkeur hebben.

OVERIGE KOPPELINGEN
OVERIGE KOPPELINGEN

Wij bieden API koppelingen aan voor diverse toepassingen zoals vervoer, makelaardij, social media, reserveringsystemen, e-com shops en bedrijfsinformatie.

INVENTARISATIE
INVENTARISATIE
Wij bespreken samen met u wat u wilt bereiken met de koppeling en hoe de functionaliteiten van de API hierbij aansluiten.
ONDERZOEK
ONDERZOEK
Wij onderzoeken hoe wij de koppeling het beste kunnen realiseren rekening houdend met uw wensen voor de specifieke koppeling.
ONTWIKKELING
ONTWIKKELING
Onze developers ontwikkelen de koppeling en zorgen ervoor dat deze naadloos word geïntegreerd volgens de met u overeengekomen specificaties..
UPDATES
UPDATES
Uw koppeling zal van tijd tot tijd dienen te worden ge-update, bijvoorbeeld omdat er aanpassingen aan de API worden gedaan door de leverancier.